profil tvrtke

ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED nudi upravljanje i usluge proizvodnog lanca opskrbe. Predani smo One Stop BOM Supply od 2000. u Shenzhenu, uključujući elektroničke komponente kao što su integrirani krug, konektor, relej, kondenzator, otpornik, modul, senzor, kristalni oscilator, dioda, memorije, induktor itd. Sjedište je u Shenzhenu i ima podružnice u Hongkongu, Guangzhou.

Iskusni i visokokvalitetni prodajni tim, tim za nabavu i tim za kontrolu kvalitete stalno dobivaju priznanja od naših kupaca. Tijekom godina naša se poslovna domena proširila s domaće na više od 30 zemalja diljem svijeta. Usredotočeni smo na integraciju lokalnih i globalnih spot resursa i izgradnju neovisnih i stabilnih distribucijskih kanala. Po narudžbi, uspostavljen je profesionalan i odgovoran tim za kontrolu kvalitete, uključujući vizualni pregled, ispitivanje označavanja, električno ispitivanje i ispitivanje rendgenskim zrakama. To nam daje povjerenje u pružanje visokokvalitetnih proizvoda

Bogat lanac proizvoda omogućuje nam da služimo kupcima u raznim područjima, uključujući: vojsku, automobilsku industriju, medicinu, potrošačku elektroniku, industrijsku kontrolu, Internet stvari, novu energiju i komunikacije itd. Možemo pružiti brzu logističku isporuku, prijedloge alternativnih dijelova, kontrolu troškova i recikliranje inventara.

Kao stara izreka u Kini: 精诚所至,金石为开(Iskrenost je ključ uspjeha) Cilj ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY je biti pravi partner koji pomaže našim klijentima.

Naš tim

direktor tvrtke

MR. HAI CHENG GUO

Godine 2003. g. Guo je prvi put dotaknuo IC elektroničke komponente. U prvih 7 godina učio je sve vrste elektroničkih komponenti, sve do 2010., ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY izgrađena je u Shenzhenu, za servisiranje lokalnih tvornica, usmjerenih na lokalno poslovanje. S razvojem globalizacije i interneta, primijetio je da postoji ogroman potencijal na globalnom tržištu, stoga se ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY proširio na globalno tržište 2013. godine.

Voditelj inozemne prodaje

Mr. Jess

Jess je radio u prodaji od 2014. Od 2014. do 2017. radio je u banci kao prodavač, ali nije bio zadovoljan dosadnim poslom u banci. Nakon 2017. pridružio se tvrtki ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY kao strani prodavač. U godinama koje su prolazile, pozitivan i entuzijastičan radni stav učinio ga je afirmiranim od strane kupaca i kolega. Od 2021. godine postaje menadžer u inozemnom prodajnom timu.

Prodajni menađer

Mr. Danny

Danny je bio stariji u nabavi, iako je mlad, imao je više od 10 godina iskustva na globalnom tržištu elektroničkih komponenti. Tijekom godina, Danny se posvetio razvoju i uspostavi neovisnih kanala opskrbe, odnosa s lokalnim, globalnim distributerima i tvornicama. Kako bismo bili sigurni da možemo ponuditi bolje ponude i bogatu liniju proizvoda.

Voditelj kontrole kvalitete

Miss. Zhang

Gospođica Zhang radila je u laboratoriju za testiranje prije ZHONG HAI SHENG TEHNOLOGIJE. Imala je duboko razumijevanje o vizualnoj inspekciji, ispitivanju označavanja, rendgenskom ispitivanju, električnom ispitivanju i rendgenskom ispitivanju. Profesionalizam i odgovornost učinili su je da postane naš voditelj testiranja 2019. Sada vodi tim koji osigurava kvalitetu naših proizvoda, tijekom složenog i promjenjivo tržište.

Financijski menadžer

Miss Aeilmmee

Gospođica Aeilmmee je radila u banci 5 godina. A sada je diplomirala naše razne financije i računovodstvo.

Copyright © 2024 ZHONG HAI SHENG TECHNOLOGY LIMITED All Rights Reserved.

Izjava o privatnosti | Uvjeti korištenja | Jamstvo kvalitete

Top